Psykoterapi

 

Få hjælp til livskriser – stress -angst – depression
Min praksis er åben for nye klienter fra 14 august 2024

Jeg tilbyder individuel psykoterapi i København, hvor jeg sætter fokus på dig og på at løse problemer og udfordringer i dit liv. Jeg lytter til din fortælling om, hvad der er hårdt i dit liv og støtter dig i at forandre, det der kan forandres og til at acceptere det, der ikke kan ændres. Jeg støtter dig i at få større opmærksomhed på dine tanker og følelser og på din krops reaktioner. På den måde kan du selv opdage og forandre dine negative mønstre og få øget livsenergi og balance.

Som relationel terapeut arbejder jeg ud fra et her-og-nu perspektiv – hvad der lige nu er vigtigt og fylder hos dig – og trækker så linier tilbage i din livshistorie, når det er relevant.

Som terapeut er jeg direkte og respektfuld. Mit udgangspunkt er den eksistentielle filosofi, hvor læren om at tage ansvar for sit liv, men også valg og frihed, giver dig mulighed for at forandre dit liv. Udover psykoterapi tilbyder jeg også parterapi, hvis det er parforholdet som giver dig og jer udfordringer.

Udover at have min klinik i København, driver jeg klinik for psykoterapi i Humlebæk fra mit hjem ved Lave Skov på Gammel Strandvej. Det er en mulighed for dig, som bor i Humlebæk eller Nordsjælland, og som synes at det er rart ikke at skulle ind til en større by for at komme i terapi.

terapi i københavn

Ring til mig på
Tlf. 40 40 88 83
Eller udfyld formularen

  Navn

  E-mail

  Telefon nr.

  Din besked

  Anna_Bentzen

  ”Jeg begyndte hos Anna kort tid før, at jeg fik et mentalt sammenbrud grundet stress og angst. Hun tog hånd om mig på en omsorgsfuld, tillidsfuld og oprigtig måde, der gjorde, at jeg følte mig i trygge hænder hos hende. Mit møde med Anna er aldrig fortrudt, og jeg kan på det varmeste anbefale hende som terapeut.”

  Julie, 30 år


  Jeg tager imod nye klienter efter 1/8 2024.

  Der kan være mange gode grunde til at overveje terapi:

  Du kan være ramt af en livskrise, hvor du har brug for professionel støtte til at tackle følelser og få klarhed over hvad der foregår i og omkring dig.

  Eller du oplever at du spænder ben for dig selv i dit liv, og har brug for at se på dårlige mønstre, på dine drømme og potentialer – og hjælp til at komme videre.  Uanset hvorfor du er her på siden, er du velkommen til at kigge dig omkring. Her kan du læse mere om stress, depression, angst og sorg og hvordan terapi og mindfulness kan hjælpe.

  Ring eller send mig en besked hvis du overvejer terapi, eller først ønsker en uforpligtende snak.

  De bedste hilsner
  Anna Bentzen
  Om angst

  Angst er nærmest at betegne som en folkesygdom, hver 3 dansker rammes af angst i løbet af vores liv.  Om sorg

  Sorg er en naturlig reaktion, når man mister en man elsker, og nogle siger også at sorg er kærlighedens pris.  Om depression

  Depression er en alvorlig men almindelig lidelse, der næsten altid kan behandles. De fleste kender til at...  Om stress

  Stress opstår, når hjernen i lang tid er for meget ”på” – til sidst virker ”fra”-knappen ikke længere.